Meditatieve Hatha Yoga / Pranayama / Advaita Vedanta/Reiki/Jin Shin Jyutsu (fysio-filosofie)


Wie geeft de les?


........ Marry van Huet (1946) .


Ik verzorg sinds 1994 yogalessen in Schiedam en heb Pranayamales gegeven aan een yogadocentenopleiding in Amsterdam (De Roos) .

Na de propedeuse Wijsbegeerte (1984) aan de Erasmus Universiteit, waar ik Douwe Tiemersma ontmoette besloot ik mij verder te ontwikkelen in de Yoga (1991) .

Bij de Stichting Paramedisch Yogacentrum der Indische Yogascholing volgde ik mijn eerste opleiding sindsdien heb ik tientallen opleidingen en bijscholingen gevolgd. In 1996 ontving ik de eerste Kriya van Peter van Breukelen. In 1999 werd ik geinitieerd in de 2e Kriya door Swami Hariharananda (Miami) en volgde ik lessen bij Cor Thelen (Anandajay).

Vanaf 2000 kreeg ik les van Douwe Tiemersma, op 2-2-2007 ontving ik de initiatie van Douwe Tiemersma en volgde o.a. lessen in Chakra yoga, Pranayama als bevrijding van het lichaamsschema -Non-Dualiteit- Upanishaden. Ik volgde zijn lessen tot aan zijn overlijden in 2012.

Tegelijkertijd nam ik deel aan de Intervisie studiegroep Gouda. Ook maakte ik jarenlang onderdeel uit van de Yoga Intervisiegroep Capelle a.d.IJssel.

In 2010 behaalde ik de 3e graad van de Tera Mai Master - Seichem Master) .


In 2013 Zelfhulp Jin Shin Jyutsu fysio-filosofie (Mieke Berger).


Op dit moment ben ik coordinator van de Advaita Stiltedagen West- Nederland.

(zie meer info : www.stiltedagen.advaitastiltedagen.net )


Ik ben is lid van de Nederlandse Vereniging van Yoga Docenten.


Aanmelden:

Emailadres : marryvanhuet@gmail.com

of telefonisch 010-4269981